RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Радили пити воду: в Росії лікарі відмовилися рятувати вмираючого чоловіка

У Тверській області Російської Федерації 48-річний Олег Зломанов помер від двосторонньої гнійної пневмонії через халатність і байдужість місцевих лікарів, які відмовилися лікувати чоловіка і не призначили йому ніяких серйозних ліків, порадивши пити воду.

Про це повідомляє life.ru.

Відзначається, що чоловік жив в маленькому містечку Кимри. Коли він відчув себе погано, дружина викликала швидку допомогу. Однак медики відмовилися приїжджати.

Диспетчер на тому кінці дроту лише порадив жінці дати хворому таблетку анальгіну, а потім викликати дільничного терапевта.

Після цього родичі відвезли чоловіка в центральну районну лікарню. Там їх відправили в поліклініку за адресою прописки. Там йому почали надавати допомогу тільки через добу. Аналізи теж провели аж на другий день.

За даними видання, чоловік спочатку лежав в коридорі, так як місць в палатах, за твердженнями лікарів, не було. Коли лікування все ж почали, ніяких серйозних ліків від пневмонії йому не приписали. Лише порадили пити дуже багато води.

За словами адвоката, вже на наступний день, 1 лютого, заввідділенням доповів головлікарю міськлікарні, що життя Зломанова ніщо не загрожує. Проте Олегу стало гірше, його перевели в реанімацію, але було занадто пізно: ввечері того ж дня хворий помер.

"Судячи по аналізах крові і сечі Олега, вони взагалі були проведені тільки 01.02.18, тобто через добу після надходження людини з двобічною пневмонією! Як потім виявилося, пневмонія була гнійна", - заявив юрист.

Фото: life.ru

Як повідомляв "Апостроф", у мережі активно обговорюють рівень "сервісу" в одній з київських лікарень.