RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Жорстоке вбивство на зупинці в Києві: нові дані про загиблого

Стали відомі подробиці з життя загиблого Руслана Юрченко, якого вбили одним ударом ножа на зупинці в Дніпровському районі Києва.

Про них повідомили його друзі в соцмережах.

За страшним збігом обставин, Руслан, який зазвичай їздить на машині, в цей день вирішив скористатися маршруткою.

Із записів на сторінці Руслана в Facebook стає зрозуміло, що чоловік не бачив свого життя без приготування їжі. Він навіть розробляв концепцію дешевої пасти.

"Скільки я себе пам'ятаю, завжди любив готувати. Ще давно, в селі у бабусі. Ми тоді з хлопцями пекли картоплю з салом на багатті. Всім хотілося скоріше визволити з вогню наступну, вже така вона була смачна. Потім послідували кулінарні школи, заклади громадського харчування, ресторани. Ось на протязі останніх 10 років я - професійний кухар. Але насправді кухарем я став рівно в той момент, коли хлопці з'їли мою першу картоплю на вугіллі", - писав 4 роки тому Юрченко.

Сам він - родом з Києва, а в Одесу переїхав в 2012 році, сюди його запросили працювати.

Зараз його друзі почали збір грошей, оскільки Руслан сам годував свою сім'ю. У нього залишились дружина, на очах якої його вбили, та двоє дітей - 5-річний син та 10-літня донька.

Ребята, у моих друзей сегодня случилось большое горе: средь бела дня, на остановке, на глазах у жены, во время обычного ...

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилося фото військовослужбовця, якого підозрюють у вбивстві Руслана Юрченко.