RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Померла 30 років тому: в Миколаєві в квартирі літньої жінки знайшли мумію її матері

У понеділок, 26 лютого, співробітники поліції в Миколаєві виявили в квартирі 77-річної жінки мумію її матері.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління (ГУ) Національної поліції в Миколаївській області.

"На спецлінію 102 надійшло повідомлення від мешканців будинку №11 по пр. Центральному про те, що їх самотня сусідка вже тиждень не виходить з квартири. Занепокоївшись, чи все в порядку з бабусею, люди звернулися за допомогою в поліцію", - сказано в повідомленні .

Відзначається, що першими на місце події прибули співробітники поліції, вони викликали рятувальників, щоб потрапити в квартиру жінки.

"В одній з кімнат серед сміття на підлозі сиділа домовласниця. Пенсіонерка не могла самостійно встати і перебувала в безпорадному стані. Для порятунку жінки патрульні викликали швидку допомогу, а оглянувши інші кімнати, побачили на ліжку муміфіковане тіло жінки", - додали в поліції.

Уточнюється, пізніше з'ясувалося, що мешканка квартири весь час проживала сама, з сусідами не спілкувалася і нікому не відкривала двері. Про неї час від часу дбали сусіди, залишаючи їжу на порозі.

Про те, що жінка тривалий час живе разом з померлою матір'ю, сусіди і не здогадувалися. У даний час тіло жінки, яка померла 30 років тому, направлено на проведення експертизи. Бабуся ж перебуває в лікарні, де медики надають їй необхідну допомогу.

За фактом смерті людини слідчі почали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України, встановлюються всі подробиці події.

Фото: mk.npu.gov.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Дніпропетровській області жорстоко вбили місцевого жителя через спробу викрасти автомобіль.