RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Входила в "групу смерті": з'явилися фото і подробиці самогубства дівчинки-підлітка під Хмельницьким

12-річна школярка, яка покінчила з життям в Хмельницькій області, могла входити в так звану "групу смерті" в одній із соціальних мереж.

Про це пишуть fakty.ua.

Відзначається, що таку версію розглядали співробітники правоохоронних органів. Так, дівчинка, яка вчилася в Кам'янець-Подільській школі-інтернаті з поглибленим вивченням іноземних мов, несподівано наклала на себе руки, повісившись у сараї.

"За годину до самогубства дівчинка переглянула в інтернеті масу відероликів з художніх фільмів, де були сцени з повішеними. Крім того, вона цікавилася, як правильно зробити петлю", - зазначила прес-офіцер поліції області Інна Глега.

Разом з тим, відзначається, що підтвердження того, що дівчинка перебувала в "групі смерті", поліцейські поки не знайшли.

За даними видання, батько школярки пішов з сім'ї, коли Насті був рік. Дівчинка любила вчитися. Їй подобалися іноземні мови, і вона мріяла стати перекладачем. Але грошей у родини не вистачало. Для того щоб дочка змогла здобути освіту, її мама вирішила поїхати в Польщу на заробітки.

"Це була дуже світла дівчинка. Вона була душею компанії. Жила у дідуся з бабусею. Ходила до церкви. Через місяць мама збиралася забрати дочку в Польщу", - розповіла класний керівник Насті Олена Рожицька.

У даний час поліція відкрила кримінальне провадження. Основна версія - самогубство.

Фото: соцмережі

Як повідомляв "Апостроф", раніше мережу нажахав страшний інцидент з дівчинкою-підлітком під Одесою.