RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Смертельна пожежа на полігоні Широкий лан: з'явилося фото і подробиці про загиблого військового

Військовослужбовцем, який загинув під час смертельної пожежі на 235-му загальновійськовому полігоні Збройних сил України (ЗСУ) Широкий лан, виявився Ігор Хаванець.

Про це йдеться на сторінці 92-ї окремої механізованої бригади ЗСУ в Facebook.

"13 березня в тій пожежі, яка виникла на Широколанівському полігоні, загинув молодий хлопчина, солдат Хаванець Ігор Володимирович, 16.04.1996 р.н.", - сказано повідомленні.

Як уточнює novynarnia.com, народився Ігор у квітні 1996 року в Ярмолинцях. Там же вчився і закінчив школу. Після отримання атестата юнак переїхав до Харкова, де вступив до Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого на навчання в Інституті підготовки юридичних кадрів для Служби безпеки України (СБУ).

Так, після отримання ступеня бакалавра Хаванець був призваний Харківським військкоматом. Він служив у лавах ЗСУ за контрактом в 92-й механізованій сухопутній бригаді і мріяв у майбутньому стати військовим прокурором. До свого 22-річчя Ігор не дожив трохи більше місяця. У Ярмолинцях у воїна залишилися мати, батько і старший брат Ярослав.

Як повідомляв "Апостроф", з'явилися відомості про стан здоров'я постраждалих під час пожежі на полігоні Широкий лан військовослужбовців.