RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Стало відомо про жахливий випадок з покійницею під Дніпром: опубліковані фото

У Кам'янському, Дніпропетровської області, у дворі біля житлових будинків вже близько тижня стоїть труна з тілом.

Про це повідомляє місцеве видання "Подія".

За словами журналістів, труна стоїть біля під'їзду будинку №31 по вулиці Дальній селища Будівельників. Як кажуть мешканці цього району, в труні знаходиться тіло родички сім'ї ромів, які проживають в 31-му будинку. Жінка померла ще 14 березня, але до сих пір її тіло не можуть поховати.

«Довелося закрити штори на вікні, щоб не бачити це щоранку. Як так можна поступати взагалі?! »- обурюється Тетяна з 29-го будинку.

Відзначається, що поруч з будинком знаходиться школа №34, учні якої змушені щодня проходити повз труну, йдучи на уроки, і повертаючись з навчання додому.

Репортери відвідали двір вранці, 20 березня. На той момент, труна продовжувала стояти біля будинків, проте була прикрита темно-зеленою клейонкою. Сім'я, яка проживає в 6-ій квартирі 31-го будинку, підтвердила, що тіло всередині труни дійсно належить їх родичці. Якщо вірити напису на хресті, Лариса Янковна померла 14 березня, проте за словами її рідних, тіло у дворі знаходиться не більше 5 днів. Настільки довгу його присутність біля під'їзду вони пояснили тим, що збирали гроші на поховання, яке планують провести в Дніпрі. За словами жінки на ім'я Анна, яка представилася родичкою покійної, поховання в обласному центрі обійдеться в 25 тисяч гривень. Такої суми у них на руках не було, тому весь цей час вони були зайняті пошуком коштів. Відвезти тіло сім'я мала намір в той же день, коли і спілкувалася з журналістами.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" писав про можливі проблеми з похованням в зв'язку зі змінами законодавства. Читайте про це в матеріалі: Нові правила похорону в Україні: що дійсно зміниться з 15 березня.