RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Двоє дітей згоріли заживо: з'явилися фото з місця жахливої пожежі під Житомиром

В інтернеті оприлюднили фотографії з місця страшної пожежі в селі Сичевка Житомирської області, в результаті якої заживо згоріли двоє дітей.

Відповідні знімки розміщені на сайті Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) в області.

Відзначається, що трагедія сталася в приватному будинку багатодітної сім'ї. Так, у результаті пожежі загинули трирічний і однорічний малюки.

"Інформація про пожежу в приватному житловому будинку в селі Сичевка Малинського району надійшла 3 квітня о 01:50. Фахівці на місці встановили, що дерев'яний будинок був повністю охоплений вогнем", - сказано в повідомленні.

За даними відомства, до приїзду пожежних жінка встигла вибратися з палаючого будинку і врятувати трьох дітей. Ще двох вона винести не змогла.

Постраждала розповіла, що прокинулася від їдкого диму, який вже охопив весь будинок. Діти спали в різних кімнатах, тому вона почала шукати і будити їх. Вийти з дому через вхідні двері вже було неможливо, оскільки шлях до них був відрізаний вогнем. Разом з дітьми 2002, 2008 і 2012 року народження жінка розбила вікно і вибралася на свіже повітря. Через сильну задимленість двох наймолодших вона не знайшла.

Попередня причина пожежі - коротке замикання в електромережі.

Фото: zhytomyr.dsns.gov.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше на території Гідропарку в Києві сталася смертельна пожежа, в результаті якої загинув 39-річний чоловік.