RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Найкраще голубина пошта: радник Путіна викликав хвилю насмішок пропозицією замінити Telegram ICQ

Користувачі інтернету підняли на сміх заяву радника президента Російської Федерації Володимира Путіна по інтернету Германа Клименка про те, що Telegram, який хочуть заблокувати в Росії, можна замінити ICQ.

Відповідний пост розміщений на сторінці TJournal у Facebook.

"Радник президента (РФ, - ред.) по інтернету дав "корисну пораду" на тлі можливого блокування Telegram", - сказано в повідомленні.

Так, автори посту цитують слова Клименка.

"Мені подобається ICQ. Це повноцінний месенджер, який абсолютно нічим не поступається Telegram з точки зору звичайного користувача", - заявив він.

"А я люблю голубину пошту. Теж повноцінний месенджер. Г*вно, правда, прибирати необхідно за голубами, а так дуже навіть ретро", "Сумно йому, напевно, в самоті в асьці, ось і злиться людина", - пишуть в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф. Економіка", раніше російські держоргани висували претензії до Telegram у зв'язку з відмовою надати реєстраційні дані для включення до реєстру організаторів поширення інформації. На це глава компанії Павло Дуров заявив, що дані про мессенджер можна взяти в відкритих джерелах.

У жовтні 2017 року суд Москви оштрафував Telegram на 800 тис. рублів за відмову надати ФСБ доступ до листування користувачів.