RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

В Одеській області влаштували криваві розбірки зі стріляниною: ЗМІ розкрили подробиці про учасників

У ніч на середу, 11 квітня, в одному з барів села Озерне Ізмаїльського району Одеської області між двома групами місцевих жителів сталася масова бійка із застосуванням холодної та вогнепальної зброї.

Про це повідомляє місцеве видання bessarabiainform.com.

Відзначається, що в результаті інциденту постраждали три людини, вони перебувають у реанімації.

За словами місцевих жителів, те, що сталося, є розбірками двох конкуруючих етнічних злочинних груп.

"Різанина сталася за участю раніше судимих братів Г., які є організаторами і мозковим центром молдавського злочинного угруповання в селі. У ході конфлікту був розгромлений бар, деякі учасники розбірок з різаними ранами живота і кінцівок у реанімації. Один з братів недавно вийшов з в'язниці і зараз намагається "навести свій порядок". Всі вони займаються наркобізнесом, промишляють вибиванням боргів, наїздами", - розповів один з місцевих жителів.

Він уточнив, що після бійки в селі конфлікт продовжився біля Ізмаїльської міської лікарні, куди доставили постраждалих.

Видання додає, що стан постраждалих медики оцінюють як важкий, але стабільний. У одного з них пошкоджена легеня і міжреберна артерія, що спровокувало велику кровотечу. У іншого учасника конфлікту - ножове поранення живота, пошкоджена права частка печінки, велика крововтрата. Третій у результаті бійки отримав наскрізне вогнепальне поранення і перелом стегна.

У поліції заявили, що за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 15 (замах на злочин), ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкцією цієї статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в центрі Харкова на вулиці Чайковського 7/9 сталася стрілянина, в результаті якої постраждали двоє людей.