RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Руки були в крові: з'явилася розповідь ще одного очевидця смертельної ДТП у Харкові

Свідок смертельної ДТП по вулиці Сумській у Харкові Ірина Рафікова, яка на момент аварії перебувала в Volkswagen Геннадія Дронова, озвучила свою версію подій.

Про це повідомляє NewsRoom.

За словами дівчини 1996 року народження, в той вечір підозрюваний перебував у кафе "БарДим". Зустрівшись близько 20:15, пара попрямувала в кафе Koritza. Безпосередньо перед зіткненням дівчина, яка сиділа на передньому сидінні, дивилася в телефон, а тому Lexus, що летів на неї, побачила бічним зором. При цьому звуку сигналу свідок не пам'ятає.

"Це було моментально. Коли ми вийшли з машини, збіглося багато людей, мені надали медичну допомогу (в лікарню я їхати відмовилася) і потім повели на опитування. У Дронова всі руки були в крові. Він переживав за людей, запитав у жінки, чи потрібна їй допомога", - розповіла Рафікова.

Крім того, вона запевнила, що не бачила, на яке світло стартував Дронов, проте в момент проїзду перехрестя горіло зелене, а водій рухався "зі звичайною швидкістю".

Пасажирка Volkswagen Touareg уточнила, що в результаті ДТП отримала струс мозку, розтягнення зв'язок шиї і гематоми. При цьому Рафікова спростувала, що її з Дроновим пов'язували романтичні стосунки.

"Ми з ним знайомі близько півроку. До цього бачилися 3-4 рази, були в парку і в кафе. З моменту останньої зустрічі минуло близько місяця, я дні не рахувала", - розповіла дівчина.

Як повідомляв "Апостроф", раніше учасникам смертельної ДТП на вулиці Сумській у Харкові - водієві Lexus Олені Зайцевій і водієві Volkswagen Геннадію Дронову - продовжили термін утримання під вартою.