RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Під Києвом з притулку викрали чотирьох дітей: опубліковано прикмети і фото

З центру соціальної підтримки дітей в смт. Макаров чоловік і жінка викрали своїх чотирьох дітей.

Про це повідомляють в поліції Київської області.

"Вчора, 16 квітня, в поліцію Київщини надійшло повідомлення від працівника Макарівського районного центру соціальної підтримки дітей і сімей про те, що зникли малолітні вихованці: два хлопчики і дві дівчинки. Під час проведення першочергових розшукових заходів працівники ювенальної превенції поліції Київської області встановили, що дітей викрали їх батьки, посадили в машину, після чого зникли в невідомому напрямку", - сказано в повідомленні.

Чотири роки тому батьки віддали своїх дітей в центр соціальної підтримки, так як їх будинок був повністю знищений пожежею. Сім'я перебувала в скрутному матеріальному становищі і не могла утримувати дітей.

За інформацією поліції, 38-річний чоловік і його 35-річна дружина не були позбавлені батьківських прав і неодноразово намагалися самовільно забрати дітей з притулку. При цьому вони не мають постійного місця проживання.

Прикмети дітей:

Дудка Світлана Сергіївна, 07.05.2008 року народження, зростання 131 см, волосся світло-русяве, середньої довжини, очі світлі. Була одягнена: колготи фіолетового кольору, плаття сірого кольору, темно-синя курточка і рожеві кросівки.

Дудка Ангеліна Сергіївна, 11.10.2010 року народження, зростання 122 см, довге волосся темного кольору. Особливі прикмети випали передні молочні зуби. Була одягнена: вельветові лосини чорного кольору з червоними квітками, рожева кофта, шльопанці.

Дудка Олег Сергійович, 03.03.2012 року народження, зріст 120 см, волосся коротке, світло-русявого кольору, блакитні очі. Чи не вимовляє букву "Р" і "Ш". Одягнений в червону олімпійки, чорну шапку з синьою смужкою, коричневі штани й чорні кросівки.

Дудка Руслан Сергійович, 03.06.2005 року народження, зростання 145 см, волосся темно-русяве, очі карі.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві невідомі викрали двомісячної дитини з приміщення дитячого садка.