RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

Всі новини

Стало відомо про відсторонення великого чиновника Міноборони України: названі причини

Міністр оборони України Степан Полторак прийняв рішення відсторонити від посади начальника штабу - першого заступника командувача Військово-морських сил (ВМС) України капітана першого рангу Романа Гладкого.

Про це повідомляє "Думська" з посиланням на джерела в Міністерстві оборони.

Відзначається, що таке рішення Полторак прийняв під час свого недавнього візиту до Одеси.

Так, Гладкий відсторонений на час службового розслідування, предметом якого стануть як окремі фінансово-економічні порушення, так і інформація про російське громадянство дружини офіцера Олени.

"До речі, перші два роки після початку війни вона продовжувала разом з дітьми жити на окупованому півострові. Дочка капітана першого рангу займається плаванням і успішно виступала на змаганнях за Центральний спортивний клуб армії РФ - тієї самої армії, яка вбиває товаришів по службі її батька", - сказано в повідомленні.

Фото: dumskaya.net

За даними видання, обов'язки начальника штабу тимчасово виконує перший заступник Гладкого контр-адмірал Дмитро Таран, до якого теж є питання, перш за все, щодо його поведінки під час захоплення Криму.

Як повідомляв "Апостроф", раніше командувач Об'єднаних сил на Донбасі Сергій Наєв прокоментував інформацію, що з'явилася в мережі, про те, що він нібито отримував гроші від родичів в окупованому Російською Федерацією Криму.