RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

В окупованому Криму затримали ще одного українця: з'явилися подробиці і фото

В окупованому Російською Федерацією Криму місцеві "прикордонники" затримали ще одного українця нібито за підозрою в розповсюдженні наркотиків.

Про це повідомляє "РИА Новости" з посиланням на прес-службу прикордонного управління Федеральної служби безпеки (ФСБ) Росії.

Так, затриманим виявився житель смт. Леніне, який нібито зберігав у своєму будинку пістолет кустарного виробництва і два згортки "солі".

"Пізніше з'ясувалося, що 41-річний власник оселі - громадянин України. У ході обшуку його будинку були також знайдені шприци, голки, скляні та металеві трубки", - сказано в повідомленні.

Уточнюється, що представлена на експертизу зброя виявилася вогнепальною, а кристалічна речовина містить у своєму складі наркотичний засіб - похідне N-метилефедрона.

Всього у 41-річного чоловіка нібито було вилучено 2 грами "солі", саморобні пістолет і патрони, 50 грам пороху.

На даний момент вирішується питання про порушення кримінальної справи щодо затриманого.

Фото: crimea.ria.ru

Варто відзначити, що раніше заступник міністра юстиції України Сергій Пєтухов закликав українців не їхати в РФ на заробітки кур'єрами, оскільки такі пропозиції можуть бути пасткою. За його словами, в Росії заарештовують громадян України за поширення наркотиків.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Федеральна служба безпеки РФ затримала на території анексованого Криму кримськотатарського активіста і журналіста громадського об'єднання "Кримська солідарність" Нарімана Мемедемінова.