RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Смертельний обстріл житлових районів Мар'їнки: з'явилися фото жертви

У 36-річного чоловіка, який був убитий пострілом снайпера 21 травня в Мар'їнці Донецької області, залишився брат, який став очевидцем вбивства.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала прес-служба 30-ї окремої Новоград-Волинської Рівненської механізованої бригади.

Відзначається, що снайпер провів обстріл по місцевим жителям з великокаліберного кулемета або снайперської гвинтівки близько 16:30, - на момент інциденту 36-річний Михайло та його брат перебували у дворі. Чоловік був поранений двічі і помер ще до прибуття на місце "швидкої" допомоги.

"Мотиви, що спонукали російських найманців вбити цивільного, не можна пояснити з точки зору здорової людини, але зрозуміло одне - ворог останнім часом навмисно веде вогонь по місцевому населенню і житлових кварталах. У той час як бійці Збройних Сил України знищують військовослужбовців і найманців з РФ, путінські "воїни" ведуть війну проти беззбройних цивільних", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", раніше бойовики ДНР обстріляли Торецький Центр соціально-психологічної реабілітації, внаслідок чого евакуювали 34 дитини.