RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Загибель депутата в Черкасах: стало відомо страшні подробиці давнього вбивства політиком своєї дружини

Співробітники правоохоронних органів виявили біля села Леськи в Черкаській області тіло жінки, яка виявилася дружиною застреленого в Черкасах колишнього заступника мера, депутата Черкаської обласної ради від ВО "Батьківщина" Сергія Гури.

Про це повідомляє місцеве видання infomist.ck.ua.

За словами спікера Головного управління Національної поліції в Черкаській області Дмитра Грищенка, тіло знайшли в суботу, 26 травня. Труп направлено в морг для проведення експертизи.

Як уточнює "Антена" з посиланням на свої джерела, тіло дійсно ідентифікують як дружину убитого екс-заступника мера Сергія Гури. З 2003 року жінка вважалася безвісти зниклою.

Фото: antenna.com.ua

За даними телеканалу, про зникнення дружини Гура заявив навесні 2003 року. Він стверджував, що жінка сіла в поїзд Одеса-Москва і більше її ніхто не бачив.

"Насправді п'ятнадцять років тому розігралася страшна трагедія. Кримінальник одного вечора зателефонував своєму найближчому помічникові з проханням відвезти дружин в один з нічних клубів міста розвіятися. Коли той увійшов у його будинок у селі Червона Слобода, на зустріч йому спускалася дружина, а за нею чоловік по сходах будинку. Несподівано чоловік дістав пістолет ПМ і впритул вистрелив у потилицю дружині. Шокованому соратнику він повідомив, що та, нібито, багато знала, і наказав допомогти йому приховати сліди злочину. Після цього поклав тіло в картатий баул, який в ті часи був популярний у працівників базарного бізнесу, і разом з помічником поставив його в багажник автомобіля", - йдеться в матеріалі.

Відзначається, що через деякий час у мішку почулися хрипи. Гура ще одним пострілом у потилицю холоднокровно "заспокоїв" свою дружину. Тіло відвезли в лісосмугу на околиці села Леськи, але на наступний день вбивця згадав, що в кишені дружини залишився мобільник і наказав своєму помічникові відкопати її та забрати телефон, що той і зробив.

На момент страшного злочину сім'я виховувала сина, якому ще не виповнилося й 10 років.

Телеканал наголошує, що Гуру вбив саме той колишній помічник, який у 2003 році став свідком страшного вбивства. Причиною стало те, що політик звинуватив його у привласненні грошей.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилися подробиці інциденту зі смертельною перестрілкою в центрі Черкас, в результаті якої загинув депутат Черкаської обласної ради від ВО "Батьківщина" Сергій Гура.