RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Бензинова криза в окупованому Донецьку: стало відомо про гучний "арешт"

На території підконтрольній так званій "ДНР" затримали керуючого "республіканською паливною компанією" Ігоря Бадусева, швидше за все це пов'язано з недавньою бензиновою кризою в окупованих районах Донецької області.

Про це в своєму Telegram каналі пише просепаратистський блогер Костянтин Долгов.

За його словами, ватажки "ДНР" вирішили знайти "цапа-відбувайла", на якого збираються повісити провину за відсутність бензину на заправках Донецька.

"Глава ДНР Захарченко знайшов "стрілочника", на якого планують повісити провину за бензинову кризу. Заарештовано гендиректор "Республіканської паливної компанії" Ігоря Бадусева. Бадусев - людина віце-прем'єра "ДНР" по соціалці Трапезникова. Саме Трапезников курирує "РТК". І саме Трапезников за прямою вказівкою Захарченка дав команду притримувати бензин і не пускати його у вільний продаж - чекати, поки ціна підніметься, щоб наварити побільше", - пише Долгов.

Нагадаємо, докладніше про бензинову кризу на території підконтрольній "ДНР" читайте в матеріалі "Апострофа": На Донбасі вибухнула серйозна криза: в Донецьку чекають, що буде ще гірше.