RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Дивна смерть військового на полігоні під Черніговом: стало відомо прізвище і нові деталі ПП

Військовослужбовцем-резервістом, який 19 червня був знайдений повішеним у військовій частині біля Гончарівського Чернігівської області, виявився Сергій Горілик 1976 року народження.

Про це повідомляє видання ЧЕline.

Відзначається, що 18 червня молодшого сержанта Горілика, уродженця села Киріївка Сосницького району, закликали до військової частини на навчальні збори. Пізніше його знайшли повішеним на поясному ремені. Ніяких слідів насильства або інсценування не виявили.

У той же час, в рідному селі померлого Киріївці ніхто не знає, чому він міг би піти на самогубство, - у нього залишилася жінка, з якою він жив 10 років і у якої за два дні до інциденту був день народження, три сестри і молодший брат, учасник АТО.

"Він був розумним хлопцем, у школі гарно навчався. Оце у листопаді йому виповнилося б 42 роки. Працював майстром виробничого навчання у сосницькому училищі, де навчають на механізаторів. Спокійний такий був, алкоголем не зловживав, - розповіла староста села, кума і однокласниця Горілика Наталія Васюк. - Він – мій кум. У нього взагалі багато похресників, бо комунікабельний і дружелюбний був. Словом – хороша людина, і в голові не вкладається, що там могло трапитися".

У селі також спростували версію про самогубство через борги і несплачені кредити.

Васюк додала, що 21 червня планують поїхати за тілом чоловіка, щоб потім поховати його в рідній Киріївці.

Як повідомляв "Апостроф", на початку червня під Харковом знайшли тіло місцевого активіста-борця з корупцією Миколи Бичка, який ймовірно покінчив життя самогубством.