RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Затримано чоловіка, який продавав відверті фото своєї 8-місячної доньки

У четвер, 12 липня, співробітники КОРДа Житомирської області спільно з кіберполіцейськими затримали за місцем проживання 27-річного чоловіка, який використовував власну доньку 2017 року народження, для створення порнографії.

Про це повідомляє департамент кіберполіції Національної поліції України.

Відзначається, що першочергова інформація надійшла від австралійських поліцейських. У мережі були виявлені матеріали порнографічного характеру за участю дитини, якій на вигляд менше року.

Працівники кіберполіції провели попередню перевірку і встановили причетність до поширення цих файлів 27-річного жителя Житомирщини. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за створення і розповсюдження предметів порнографічного характеру.

Також в поліції повідомили, що затриманий - учасник АТО.

"Зроблені цим нелюдом зображення не можу виставити, бо нормальні громадяни не зможуть їх дивитися, від цих фото волосся дибки", - написав, в свою чергу, в Facebook заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

Нагадаємо, не так давно "Апостроф" повідомляв про те, що в Україні хочуть посилити покарання для педофілів. Детальніше про це читайте в матеріалі: Кастрація і довічне: депутати хочуть нанести педофілам потрійний удар.