RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Люди вилітали з вікон: з'явилися нове відео і подробиці смертельної ДТП з автобусом під Дніпром

В результаті аварії, яка сталася 8 серпня в Петриківському районі Дніпропетровської області, загинули дві людини, ще чотирнадцять госпіталізовано.

Про це повідомляє "Dnepr24".

Відзначається, що ДТП сталася о пів на сьому вечора біля селища Лобойковка. Рейсовий автобус віз пасажирів з Дніпра в Кам'янське. На швидкості в нього врізався легковий автомобіль.

Автобус пролетів десятки метрів, опинився в кюветі і перекинувся. Двоє людей - чоловік і жінка - померли відразу ж на місці. Ще чотирнадцять з різними травмами були доставлені в лікарню швидкої допомоги в Кам'янському. Майже всі постраждалі потрапили в реанімаційне відділення в шоковому стані. Зараз там все ще залишаються три людини. Інших перевели до відділення політравми.

З того, що відбувалося, постраждалі пам'ятають тільки уривки. Віталій, який все ще перебуває в реанімації, сидів спереду автобуса. Чоловік згадує: відразу зрозумів, що зіткнення не уникнути. Погано пам'ятає момент фатальної аварії і Анастасія. Жінка всю дорогу спала, прокинулася тільки після сильного удару. Серед постраждалих і водій легковика. Він знаходиться в відділенні політравми з забоями. Зараз його здоров'ю нічого не загрожує. Водій легковика під наглядом правоохоронців. Найближчим часом поліція оголосить йому про підозру у вчиненні злочину.

Сам чоловік розповідає: їхав з Полтави і рухався тієї автодорогою вперше, тому не помітив знак "стоп" на дорозі. Також чоловік запевняє, що рухався з допустимою швидкістю. Втім, очевидці і постраждалі стверджують зворотнє. Водієві інкримінують частину третю статті 288 Кримінального кодексу України - "Порушення правил дорожнього руху". Йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі. Зараз слідчі проводять експертизи, але попередньо картина поліції вже зрозуміла. Всього в аварії в Петриківському районі постраждали близько тридцяти осіб. Правоохоронці кажуть: жертв могло бути значно більше, адже автобус був заповнений лише наполовину.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 5 серпня в Запоріжжі на вулиці Металургів, біля "МакДональдса", сталася ДТП, в ході якого легковий автомобіль не зміг розминутися з автобусом і на швидкості вилетів на тротуар.