RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Терористи кинули на поле бою "подарунки" з Росії: опубліковані фото і відео

Українські військові оприлюднили чергові докази російської воєнної присутності на Донбасі.

Відповідні фото ы відео викладені на сторінці в Facebook 24-ого окремого штурмового батальйону ЗСУ "Айдар".

"На місці тривалого запеклого бою з російськими окупантами поблизу Бахмутської траси, де противник зазнав значних втрат, переможці бою зі складу окремої механізованої бригади знайшли чимало доказів російської воєнної присутності в Україні. Вони все зафільмували та сфотографували", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, на фото видно радянську зброя, за номерами якої можна з легкістю встановити її походження, предмети амуніції та спорядження російського виробництва останніх років, написи на чохлах фляг із неіснуючим в українській армії військовим званням "рядовой", і ще багато чого. Все це явно вказує на російський слід.

Також військові оприлюднили відео, на якому видно, як окупанти збирають та вивозять на чотирьох машинах своїх "200-их" та "300-их", та стоп-кадр, на якому червоним обведено машини та місця накопичення "200-их".

Як повідомляв "Апостроф", українські розвідники виявили в районі населеного пункту Гранітне (Донецька обл.) вибухові пристрої, які не застосовуються в армії ЗСУ, але активно використовуються Російською Федерацією.