RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Стало відомо рішення суду по винуватцю смертельної аварії в Одесі

Суд в Одесі прийняв рішення помістити водія автомобіля, який вилетів на зупинку "6-а станція Великого Фонтану", під варту на 2 місяці без права внесення застави.

Про це із залу суду повідомляє "Odessa.online".

Прокурор попросив 2 місяці утримання підозрюваного в СІЗО. Винуватця смертельної аварії звинувачують в порушенні правил безпеки дорожнього руху по ч.3 ст. 286 КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

За даними сторони обвинувачення, підозрюваний раніше неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху, зокрема, проїзд на червоний сигнал світлофора.

Сам винуватець трагедії зазначив, що не пам'ятає, як трапилася аварія, посилаючись на травму голови. За його словами, він їхав на зелений сигнал світлофора. Чоловік розповів, що вже давно не захоплюється вуличними перегонами, без водійських прав не їздить, правила дорожнього руху дотримується.

Вивчивши матеріали справи, суд призначив підозрюваному запобіжний захід у вигляді утримання в СІЗО строком на два місяці без права внесення застави. За словами судді, перебуваючи на волі, чоловік може впливати на свідків у справі про смертельне ДТП.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", було опубліковано відео смертельної аварії в Одесі, що сталася в суботу, 8 вересня, де двоє людей загинули, ще четверо постраждали.