RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Вінниці попрощалися з відомим волонтером і бійцем ВСУ, померлим на Донбасі: фото

12 вересня у Вінниці відбулося прощання із волонтером і бійцем Валентином Белінським.

Про це повідомляє видання vezha.vn.ua.

"Понад 150 поїздок у зону АТО (щонайменше раз на тиждень), десятки батальйонів, яким доставлялася провізія та усе необхідне – саме це знають про героїчного 53-річного вінничанина багато мешканців не тільки Вінниці, а й різних куточків України. Адже Валентин Белінський був не тільки волонтером, а й водієм-санітаром, військовослужбовцем за контрактом 59-ї окремої механізованої бригади", - йдеться у повідомленні.

Під час прощання із Валентином Белінським, яке відбулося на Майдані Героїв Небесної Сотні, зібралося кілька сотень людей: волонтери, родичі, знайомі та друзі, а ще – військові, яким він допомагав, та побратими Валентина. У тих, хто прийшов, в руках були квіти – зазвичай, сині та жовті.

"Він зажди надавав допомогу іншим: як на Майдані, так і на передовій. Пізніше, коли він вже не зміг просто дивитись, як інші хлопці перебувають на фронті, тож вирішив також піти на цю війну, де й віддав своє здоров’я та врешті – життя", - промовив священник.

Поховали Валентина Белінського на Алеї Героїв Центрального кладовища у Вінниці.

Як повідомляв"Апостроф", у Чернігівській області в суботу, 9 вересня, попрощалися із загиблим в районі проведення операції Об'єднаних сил 20-річним старшим матросом Максимом Авдієнко.