RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Відео ліквідації Захарченка: в мережі вказали на дивні речі

Запис з камер відеоспостереження біля кафе "Сепар" в Донецьку з ліквідацією ватажка так званої "ДНР" Олександра Захарченка, в корені суперечить показам підозрюваного у вбивстві.

Про це повідомляє Обозреватель.

Так, головний редактор радіостанції "Ехо Москви" Олексій Венедиктов у своєму Telegram-каналі розповів, що затриманий заявляв про встановлення вибухового пристрою в туалеті під раковиною.

При цьому, на записі видно, що вибуховий пристрій спрацював біля входу в кафе. На кадрах видно, що спочатку в кафе зайшла охорона Захарченка і тільки після неї - ватажок бойовиків. Вибух прогримів в той момент, коли він перебував в тамбурі.

У свою чергу, підконтрольний терористам Telegram-канал War Gonzo спростував заяву Венедиктова.

"Шановний головний редактор "Еха Москви" не компетентний в своїх твердженнях."МГБ ДНР" опублікувало допит затриманого за підозрою в організації теракту в донецькому ресторані "Пушкін". Це було за кілька місяців до замаху, в результаті якого загинув глава "ДНР", - йдеться в повідомленні.

Також на сторінці користувача Necro Mancer в Twitter зазначається, що глушники зв'язку не були встановлені поруч із кафе в момент вибуху.

"Я правильно розумію, що судячи з розмови Волкової по телефону, ніякі глушилки в момент підриву Захарченка не працювали?" - написав він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше журналіст поділився цікавим спостереженням про відео з ліквідацією Захарченка.