RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Бійня в Керчі: постраждала залишиться без допомоги через банальну помилку

Неповнолітній дівчинці, яка постраждала під час масового нападу на керченський коледж, не нададуть фінансову допомогу для лікування через помилку в написанні прізвища.

Про це повідомляє ресурс Mash в соцмережі Telegram.

16-річна Лєра Кочкіна була в епіцентрі вибуху 17 жовтня, коли Влад Росляков здійснив масове вбивство в навчальному закладі. Після трагедії Лєра, яка вижила, в шоковому стані сказала лікарям, що з нею все в порядку. Тому медики відпустили ученицю коледжу додому. Однак на наступний день дівчинці стало погано, вона почала втрачати зір і слух. У лікарні лікарі виявили, що у неї лопнула барабанна перетинка, а також виявили уламки в нозі.

У міській лікарні Керчі №5 (де лікується велика частина потерпілих) Кочкіну не прийняли, аргументувавши тим, що її немає в списках. Дівчинці порадили піти в медзаклад за пропискою.

У списках Лєра не значитися бо, лікарі неправильно записали її прізвище. Це також означає, що її сім'я не може розраховувати на компенсацію державою витрат на лікування.

"Зараз в МОЗ вже направили потрібні документи і почали з'ясовувати, хто є хто", - йдеться в повідомленні.

Мама дівчинки найбільше боїться, що її дочка зовсім втратить слух і не зможе займатися музикою. Валерія мріє про це з дитинства.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі вказали на нестиковки в обставинах бійні в Керчі, в якій 21 людина загинула, ще близько сімдесяти отримали поранення.