RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Під Києвом голодні раби втекли від "господаря", побивши охорону: фото і відео

У ніч на середу, 24 жовтня, жителі селища Глеваха Київської області звернулися в поліцію з повідомленнями про те, що по населеному пункту ходять іноземці та просять їжі.

Про це повідомили в прес-службі поліції Київської області.

Іноземцями виявилися в'єтнамці, яких зловмисники протягом трьох місяців утримували проти їх волі в підвалі приватного будинку. Мігрантів використовували в якості робочої сили, відпустити погоджувалися тільки за 15 тисяч доларів. Втекти їм вдалося, побивши охоронців.

"Зараз працівники Васильківського райвідділу здійснюють поліцейське піклування щодо 28 в'єтнамців, їх годують, спілкуються за допомогою перекладачів. Надалі вони будуть передані працівникам Державної міграційної служби для розміщення у відповідних закладах для нелегальних мігрантів", - розповіли в поліції.

Проти чоловіка, який утримував нелегалів відкрили кримінальне провадження за ст. 146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Він затриманий в порядку ст. 208 КПК.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Дніпрі розгорівся гучний скандал навколо солдатів-строковиків, яких змусили працювати на приватного підприємця.