RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Миттєва карма: опубліковано фото та відео серйозної ДТП з поліцією в центрі Києва

У Києві на бульварі Тараса Шевченка в ніч на 31 жовтня автомобіль поліції збив пішохода, який виявився злодієм.

Про це повідомляє "Інформатор".

Наряд поліції їхав на допомогу своїм колегам, що затримали анонімного мінера Бессарабського ринку. При русі по бульвару Шевченка в бік площі Перемоги на дорогу через паркан вистрибнув хлопець, потрапив прямо на капот автомобіля і від удару відлетів назад за паркан.

Хлопець отримав серйозні травми, у важкому стані перебуває в лікарні. Під час оформлення ДТП до поліцейських підійшов хлопець і повідомив, що потерпілий зі спільниками пограбували його. Відео з камер спостереження показало, що троє злочинців відібрали у перехожого рюкзак і і побігли на протилежну сторону бульвару, перестрибуючи через паркан. Перший злочинець виявився збитим машиною поліції. Двоє інших кинули рюкзак і втекли.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві біля станції метро "Олімпійська" три дівчини ромської зовнішності намагалися пограбувати перехожу. Відео невдалої спроби крадіжки зняв на відео активіст Сергій Бондар.

Раніше в Києві спіймали злодійок, які грабували дитячі поліклініки. Також на столичному Південному залізничному вокзалі поліція затримала 14-річну злодійку.