RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Одеські копи застрелили на вулиці підозрюваного у вбивстві: фото

В Одесі поліція застрелила озброєного чоловіка, який чинив опір правоохоронним органам.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався в четвер, 8 листопада, в Суворовському районі Одеси. Раніше поліцейські встановили місцезнаходження злочинця, який 2 листопада завдав смертельних ножових поранень одеситу. Поліція прибула на місце, але 29-річний підозрюваний накинувся на них з сокирою. Після неодноразових попереджень правоохоронці, відображаючи напад, який погрожував їх життю і здоров'ю, застосували табельну вогнепальну зброю.

"В результаті зловмисник отримав поранення, від яких помер. При огляді, крім сокири, поліцейські виявили у чоловіка три ножа і пістолет", - йдеться в повідомленні.

Як уточнив начальника ГУ Нацполіціі в Одеській області Руслан Форостяк, зловмисника розшукували за скоєне вбивство вчителя на кладовищі 2 листопада.

"Свідками цієї події стало чимало громадян, які проживають на вулиці Слобідська, люди налякані, тому хочу їх заспокоїти - на жаль таке іноді трапляється", - написав Форостяк.

Раніше злочинця оголошували в розшук. Ним виявився уродженець села Ульянівка Миколаївського району Одеської області Колдарар Дмитро Степанович, 1989 року народження. Прикмети: зріст приблизно 180-185 сантиметрів, худорлявої статури, волосся кучеряве світло русявого кольору, очі сірі, носить бороду.

"Обгрунтовано підозрюється в нанесенні ножових поранень 61-річному чоловікові, від яких останній помер", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", в Миколаєві патрульному поліцейському зламали щелепу під час затримання нетверезого і агресивного водія Infiniti. В Києві поліція зловила банду іноземців, які грабували пенсіонерів. Вона складалася із чотирьох осіб. Також поліцейські в Києві затримали злочинця, який проник до чужої квартири.