RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Вбивство Гандзюк: стало відомо про резонансні обшуки в Херсоні

У Херсоні проходять обшуки та вилучення електронних засобів зв'язку у низки осіб, пов'язаних з керівництвом області через розслідування вбивства активістки, радниці херсонського міського голови Катерини Гандзюк.

Про це розповів близький друг Гандзюк, волонтер та блогер Роман Сініцин в ефірі програми "Політичний маринад" з Мариною Данилюк-Ярмолаєвою на телеканалі Еспресо.TV.

"В Херсоні зараз проводяться обшуки у деяких (місцевих - ред.) депутатів, дотичних до місцевих еліт. Проводять їх слідчі СБУ. У нас є примарна надія на те, що цей клубок, цей ланцюжок буде розплутано, а ланцюжок великий - це посередники передачі грошей - і вони дійдуть до замовника", - повідомив він.

За його словами, обшуки проводяться в "оточення губернатора Гордєєва і голови обласної ради пана Мангера, який раніше був у Партії регіонів і був офіційним помічником депутата Журавка, який зараз втік в ДНР".

"Це така дуже прилінкована до Росії людина", - охарактеризував Сініцин Мангера.

Під час обшуків, додав блогер, вилучалися мобільні телефони, планшети та інше.

"У нас все ж таки є сподівання, що слідство піде у правильному напрямку", - наголосив Сініцин.

Як нагадала ведуча програми, саме після того, як "батьківщиневець" Владислав Мангер очолив Херсонську обласну раду, Гандзюк на знак протесту вийшла зі складу політичної партії "Батьківщина".

Як повідомляв "Апостроф", раніше журналіст Сергій Рахманін озвучив кілька версій вбивства Гандзюк, назвавши прізвища вісьмох людей, які так чи інакше конфліктували з активісткою.

Як повідомляв "Апостроф", раніше спікер МВС висловився про складнощі з пошуком замовника в справі про вбивство Гандзюк.