RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Годувати дружину і дітей: ватажок ДНР видав бойовикам "закон" на випадок своєї смерті

Ватажок бойовиків так званої ДНР Денис Пушилін підписав "закон" на випадок своєї смерті.

Про це повідомляють росЗМІ.

У скандальному "законі" мова йде про щомісячні виплати, які будуть отримувати діти і батьки Пушиліна, якщо він помре.

"Сума вираховується шляхом ділення середньої заробітної плати глави Донецької народної республіки за останні три місяці життя на кількість членів сім'ї. Батькам будуть платити допомогу довічно, дітям - поки не стануть на ноги і не здобудуть вищу освіту. У разі інвалідності - на весь час інвалідності" , - йдеться в повідомленні. Також там зазначили, що зарплата Пушиліна становить 60-65 тисяч рублів (25-27 тисяч гривень).

Також в "законі" йдеться про те, що якщо ватажок ДНР допрацює до кінця терміну, то у нього залишаться державна охорона, медичне і транспортне обслуговування, а також право дзвонити по урядовій лінії. Всі витрати будуть з бюджету "республіки".

"Тими ж благами, за винятком хіба що зв'язку, протягом п'яти років з моменту смерті глави зможуть користуватися і його близькі. Також їм належить житло у власність", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", 12 листопада американське видання The Washington Post опублікувало новину про фіктивні "вибори" в окупованих районах Донбасу, на яких, як стверджується в матеріалі, "сепаратисти перемогли з великим відривом". А місцеві сепаратистські ЗМІ і до цього дня не замовкають, розповідаючи жителям в окупації, якими "чесними" і "демократичними" були ці "вибори".