RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

Всі новини

Під Ужгородом стався кривавий інцидент з потягом: опубліковані фото

В Ужгородській області невідомі закидають електрички камінням.

Про це повідомляє користувач мережі Віталій Коростіль на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, в п'ятницю ввечері, 23 листопада, в електричці Ужгород-Сянки стався кривавий інцидент. Хтось у вікно поїзда кинув камінь, який розбив скло. В результаті чоловік, який сидів біля вікна, отримав пошкодження руки.

"Вечірня електричка в напрямку Ужгород-Сянки 23.11.2018 (20:25 за Ужгородом), проїжджаючи повз знаменитий район. З феєричним шумом влітає в вагон електропоїзда камінь розміром з кулак. Камінь пробив склопакет на рівні голови сидячої людини, і щастя від Бога, пролетів в 1 сантиметрі від голови. І таким могл бути неповнолітня дитина, у якого він пролетів перед обличчям. Розбиті оскільки вікна пошкодили руку людини і насипали повний комір скла. Страшно уявити, якби камінь пролетів на пару сантиметрів правіше", - написав Коростіль.

Також він зазначив, що пасажири кажуть про часті подібні напади.

"За словами пасажирів, таке відбувається щодня, тільки камені не завжди пробиває склопакети. Такий випадок вже не в перший раз, недавно жертвою каменю в вагоні стала жінка (за словами пасажирів)", - зазначив він.

Як повідомляв "Апостроф", в Кропивницького хлопчик отримав 65% опіків тіла після невдалої спроби зробити відео на даху поїзда.