RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Мережу порадувала історія росіянки, яка злила відео атаки на українські кораблі

Відео тарану російського корабля буксира ВМС України опублікувала в мережі росіянка, яка живе зараз в Криму.

Про це в Facebook повідомив громадський активіст Вадим Лабас, який виклав скріншоти повідомлення самої росіянки Ольги Суркової.

"Ось три фото, що розповідають про те, як російська жінка з Челябінська заселилася в чий то кинутий будинок в Криму. Кинутий українцем, який йшов від окупаційних військ. Спочатку вона дивувалася опалення і диву дивному - газовому котлу. Потім вперше в житті спробувала фрукт фейхоа. А потім вивантажила в мережу відео тарану наших катерів, який їй прислав пірат з Челябінська, так само заселити в чиємусь покинутій хаті в Криму. так, так. Це саме та Otvertka74, яка порадувала нас цим роликом зі звуком. А історію, як вона це зробила, ви можете очітать у неї в коментарях", - написав він.

Історія викликала резонанс в мережі. Коментатори взяли жартувати з приводу наївності росіянки, а також вилили на її адресу чимало гніву.

Як повідомляв "Апостроф", вранці 25 листопада прикордонні кораблі Російської Федерації здійснили відверто агресивні дії проти кораблів Військово-морських сил ЗС України, які йшли до Маріуполя, протаранивши один з них.

Пізніше російські військові кораблі відкрили вогонь по українських суднах в Керченській протоці і захопили їх.