RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

"Укрзалізниця" прокоментувала поломку експреса Київ-Бориспіль: мережі в гніві

"Укрзалізниця" прокоментувала технічні несправності поїзда з Києва до Борисполя і вибачилася перед пасажирами. Однак в мережі користувачів обурив даний інцидент з поломкою.

Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці" на своїй сторінці в Facebook.

Інцидент стався в суботу, 1 грудня, о 11:58. Поїзд №830 сполучення Київ-Бориспіль зламався на 19 кілометрі маршруту. В результаті попросили надіслати допоміжний потяг, щоб забезпечити посадку на рейси пасажирів.

"Просимо вибачення у пасажирів за незручності. "Укрзалізниця" детально розслідує причини технічної несправності, яка виникла, і докладе максимум зусиль для неповторення прикрої ситуації. Змушені також в черговий раз нагадати пасажирам, що в сформованих погодних умовах свої поїздки слід планувати заздалегідь і брати до уваги можливі форс-мажорні обставини", - написала прес-служба.

Користувачі мережі написали під постом гнівні коментарі, де говорять про часті поломки поїздів "Укрзалізниці".

Як повідомляв "Апостроф", "Укрзалізниця" потрапила в скандал через серйозну НП з дітьми в поїзді. 13 неповнолітніх отруїлися чадним газом. А раніше в поліцію звернувся пасажир поїзда "Укрзалізниці" із заявою про сексуальне насильство не природним шляхом.