RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Під Івано-Франківськом чоловік з сокирою напав на поліцейських: фото

На Прикарпатті затримали чоловіка, який з сокирою накинувся на поліцейських.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області.

Інцидент стався в смт. Перегінське Рожнятівського району. Близько 11:20 в поліцію зателефонувала жінка-заявник і повідомила, що її сусід вчиняє конфлікт, взявши в руки сокиру. Поліцейські відреагували і оперативно прибули на місце події.

Вийшовши з машини вони звернулися до порушника, який стояв спиною до них. Не сказавши патрульним жодного словам, той раптом повернувся і запустив в правоохоронних сокирою. Не влучивши, підняв сокиру і кинув в службовий автомобіль.

Далі чоловік накинувся на інспекторку і хотів нанести удар в область голови арматурою, яка також була у нього в руці. Інспектор прикрилася рукою. Після цього вирішив заволодіти її табельною зброєю.

Напарник, щоб припинити правопорушення, здійснив чотири попереджувальні постріли вгору з табельного пістолета. Цими діями він налякав зловмисника. Після цього чоловік був затриманий.

Порушник завдав тілесних ушкоджень поліцейському у вигляді гематоми руки і ноги. Також пошкодив в службовому авто бокове водійське скло.

В порядку ст. 208 КПК України чоловік затриманий. Йому загрожує кримінальна відповідальність за ст. 262 (Викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї) і ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) КК. Тривають слідчі дії.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у Львові студенти влаштували криваві розбірки.