RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Бойовики влаштували провокації на Донбасі і зазнали втрат

8 грудня бойовики 13 разів відкривали вогонь, в тому числі і з забороненої зброї, і нарвалися на достойну відповідь бійців ЗСУ: трьох окупантів було знищено, іще чотирьох – поранено.

Про це повідомляє прес-служба ООС.

"Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Крім того, ворог, з мінометів калібру 82 мм, двічі відкривав вогонь неподалік Кримського та один раз – поблизу Пісків. Загалом, для обстрілів, противник використав 39 мін.

Упродовж минулої доби, ворог стріляв по наших позиціях ще й на підступах до населених пунктів Троїцьке, Новолуганське, Шуми, Невельське, Тарамчук, Мар'їнка, Чермалик та Гнутове. Вогонь з важкого озброєння у цих випадках не відкривався. У ході бойових дій, легко поранено одного військовослужбовця зі складу Об'єднаних сил", - йдеться у повідомленні.

Від початку цієї доби, зі станкових гранатометів, противник провокував наших оборонців на підступах до Гнутового. Втрат серед українських військових немає.

Проте, за даними розвідки, 8 грудня, трьох окупантів знищено, а ще чотири особи зі складу збройних формувань Російської Федерації обліковані, як санітарні втрати.

Як повідомляв "Апостроф", протягом доби терористи на Донбасі 13 разів обстрілювали українські позиції, в тому числі і з забороненої зброї, унаслідок чого було вбито одного бійця ЗСУ, іще двох - поранено.