RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

У мережі розповіли історію шкільного вчителя, який став командиром взводу на Донбасі: фото

У неділю, 9 жовтня, відсвяткував свій 38-й день народження один з офіцерів ЗСУ, який захищає Україну на передовій на Донбасі, колишній шкільний учитель Андрій Овчаренко.

Про це повідомляє мобільна прес-група ОТУ "Схід" з Авдіївки.

Як зазначається, командир взводу опорного пункту молодший лейтенант Андрій Овчаренко в армію потрапив по мобілізації в 2015 році.

До війни він мирно вчив дітей в школі, на Харківщині, фізичному вихованню. Тепер зі зброєю в руках командує взводом, який тримає оборонні позиції Об'єднаних сил в напрямку Горлівки.

"День народження "на нулі" відзначаю вперше, не шкодую що саме так. Вдома мене чекають рідні та близькі. І ми тут для того і воюємо, щоб інші люди могли мирно жити і святкувати не під свистом куль або розривами ворожих снарядів. Тим більше , мій взвод - теж моя сім'я, але військова! Разом переможемо!", - каже боєць.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в мережі розповіли історію українського військовослужбовця, який воює проти терористів на Донбасі з початку війни, а також брав активну участь в Революції гідності.