RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Стало відоме прізвище українки, яка загинула в ДТП в Словенії

В смертельній ДТП, яка сталася 9 грудня у Словенії, загинула українка з Миколаївської області Ніна Мазуренко.

Про це повідомляє "Реально".

Як зазначається, волонтер з Італії Віталій Майданюк в неділю, 9 грудня, проїжджав цю ділянку дороги, на якій сталася аварія, і звернув увагу на те, що розбиті автомобілі мають українські номери.

"Коли я проїжджав, українські машини якраз ставили на лафета. Точніше ставили те, що від них залишилося. Я зв'язався з українським консулом в Словенії Тамарою Володимирівною і попередив, що має місце аварія з двома автобусами, які, імовірно, їхали з Італії. сказав, що можливо з тяжкими наслідками. Після спільних зусиль вдалося з'ясувати, що загинула одна жінка. Ім'я назвали консулу в поліції. Це Ніна Мазуренко", - говорить Віталій Майданюк.

Згодом Віталій в соціальних мережах опублікував повідомлення і подав номер телефону консула для того, щоб родичі загиблої могли зв'язатися з дипломатичним представництвом.

Як вдалося з'ясувати, в аварію в Словенії потрапили буси, які слідували з Італії до Тернополя та Чернівців. Саме чернівецький бус зіткнувся з тернопільським.

У тернопільському бусі на момент аварії перебувало 5 осіб, в чернівецькому - 4. Жінка, яка загинула, і двоє людей, які отримали травми, їхали в буковинській машині, якою володіє чернівецький перевізник з села Тарасівці Новоселицького району.

"Чоловік вже досить тривалий час займається пасажирськими перевезеннями за кордон. - каже голова сільради в Тарасівці Новоселицького району Сергій Тігу. - У нього було два водія: один хлопець з села Тарасівці, а інший - з села Маршинці. Водій з Маршинці отримав травми - він в лікарні, а наш тарасовецький, повинен вже повернутися додому ".

За словами сільського голови, водії займаються перевезенням уже давно. А люди, які були на місці аварії, кажуть, що червоного буса їхній водій вчасно не побачив через погану видимість.

Також сільський голова повідомив, що жінка, яка загинула в аварії, із Миколаївської області.

У Департаменті консульської служби МЗС підтвердили інформацію про те, що в аварії у Словенії загинула українка, ще двоє наших громадян отримали травми.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", вранці у четвер, 13 грудня, на трасі Н02 Львів - Тернопіль сталася ДТП за участю військової вантажівки і мікроавтобуса з пасажирами.