RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Дивом не повторилася трагедія, як з Зайцевої: в мережі розкрили подробиці ДТП в Києві з дівчиною-водієм

Дівчина, яка в липні 2018 року влаштувала серйозне ДТП в Києві на вулиці Теліги, врізавшись в авто відомого адвоката Євгенії Закревської, уникла відповідальності за "неймовірним збігом обставин".

Про це в Facebook написала сама Закревська.

"Пам'ятаєте, влітку 8.07.2018 одна панянка на "Ауді" ТТ на повній швидкості врізалася в мою "Дайхатсу", що стояла в пробці, практично викинувши мене на встречку, бортанула "Фольксваген", і двічі перекинулася сама. Панянку звуть Надія Геннадіївна Рагозіна. На відміну від Зайцевої їй (і нам) сильно пощастило - ніхто не загинув. Дивом", - нагадала вона.

Адвокат підкреслила, що "за неймовірним збігом обставин" матеріали по її справі передали до суду з поліції чітко на наступний день після закінчення тримісячного терміну притягнення до адмінвідповідальності.

"Вражаюча точність, особливо з огляду на, що з боку потерпілих був купу нагадувань, скарг і вимог передати справу до суду вчасно. Тому суд, встановивши вину, яка була очевидна з самого початку, просто закрив справу", - пояснила вона.

"Тому ніякого позбавлення прав, ніякого штрафу, ніякого залучення до відповідальності - нічого - немає і не буде. Ніякої компенсації постраждалим (лікування, ремонт автомобіля), звичайно ж теж немає. Так що Надія Рагозіна знову на дорогах столиці. З повною і обгрунтованою впевненістю в своїй безкарності і право ігнорувати ПДР і закони фізики. Зустрічайте... Або краще не зустрічайте", - додала Закревська.

Як повідомляв "Апостроф", раніше під Львовом сталася жахлива ДТП з мікроавтобусами.