RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Обстріл радіостанції на Прикарпатті: з'явилося відео затримання стрілка

Поліцейські опублікували відео затримання злочинця, який обстріляв місцеву радіостанцію і при затриманні поранив патрульного поліцейського в Калуші (Прикарпаття).

Про це повідомляє прес-служба місцевого відділу поліції.

Спочатку поліція отримала повідомлення, що невідомий стріляє по вікнах офісу місцевої радіостанції. Прибувши на місце, правоохоронці помітили невідомого чоловіка, у якого на плечі був чохол, за формою схожий на чохол для мисливської рушниці.

"Поліцейські запитали, що у чоловіка в чохлі, на що він відреагував агресією, вихопив ніж і наніс оперуповноваженому Калуського ОП ножове поранення обличчя. 31-річного старшого лейтенанта поліції з місця події госпіталізували до Калуської центральної лікарні", - йдеться в повідомленні.

31-річного зловмисника затримали.

Як повідомляв "Апостроф", 5 грудня близько 21:30 в супермаркеті "Рост" в Київському районі Харкова сталася стрілянина. А пізніше Державне бюро розслідувань початок з'ясування, наскільки законними були дії правоохоронця, який відкрив смертельну стрілянину. Також в результаті зухвалого пограбування з розстрілом авто в Києві в четвер, 6 грудня, злочинці вкрали сумку з грошима і втекли.