RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Львові п'яний "підполковник" влаштував шоу для поліції: опубліковано відео

У п'ятницю, 8 лютого, у Львові підполковник Нацгвардії влаштував дебош на очах у поліції.

Про це повідомляє Varta1.

Так, все почалося з того, що місцеві жителі повідомили про нетверезому водієві, який виїхав з нічного клубу на вул. В. Великого.

З'ясувалося, що бешкетником виявився підполковник Національної гвардії України Ігор Яремчук, в автомобілі також знаходився його друг - діючий майор. Обидва явно були п'яні.

Згодом на дебошира склали протокол.

Оновлено. Пізніше в Нацгвардії спростували інформацію про те, що затриманий є підполковником.

"Офіційно повідомляємо, що громадянин, який перебував за кермом не є "підполковником Нацгвардії". Дана особа дійсно знаходилася на військовій службі у званні "прапорщик", і була звільнена з військової служби у відставку за станом здоров'я 26 грудня 2018 року", - написав у Facebook начальник групи інформації і комунікації Західного територіального управління НГУ, підполковник Олег Тихов.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в страшній ДТП загинув український полковник з позивним "Кордон". На об'їзній дорозі під Нікополем автомобіль марки ВАЗ-2115 врізався в автоцистерну. Водій легковика не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де і сталося зіткнення. Водій ВАЗ загинув на місці. Пізніше стало відомо, що за кермом легкового авто перебував 56-річний полковник Василь Думанський.