RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Бойовик ДНР відкрито пригрозив Україні кривавим терактом: що відомо

Один з бойовиків, які воювали на Донбасі, командир розвідувальної роти так званої ДНР Максим Тхоржевський з позивним "Ольхон" зізнався в підготовці теракту проти цивільних осіб в Україні.

Свої погрози він опублікував в забороненій в Україні соцмережі "ВКонтакте" під ніком Василь Петрович.

У повідомленні терориста зокрема йдеться про таке:

"З "укропітекамі" я воюю з ідейних міркувань. Прощати їх не збираюся, воювати з ними буду завжди і всюди. "Укропітекі" для мене, як пил в будинку, який я прибираю під час прибирання. І "укропітекі" - це ті, хто посмів крикнути "бандерівське" вітання і сходити на марш в його честь. І якщо ви коли-небудь під час своїх маршів "дуже патріотично розлетитесь по кущах" або з вашого маршу "викладуть найбільший неїстівний тризуб на асфальті" і вас потім заї*уться збирати в мішки чорного кольору з поліетилену, то ви самі напросилися", - написав Тхоржевський.

"Я так розумію, це відкрите визнання в підготовці терактів проти цивільних осіб. Спасибі, що попередив, Ольхон", - написав у коментарі до опублікованого скриншоту з погрозами блогер Necro Mancer.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", співробітники СБУ зі складу Об'єднаних сил затримали чоловіка, який за вказівками російських спецслужб готував в Україні теракти.