RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Жертвою нападу в Запоріжжі виявився скандальний антимайданівець з темним минулим: фото і відео

Активіст, якого 6 березня в Запоріжжі побила група з чотирьох осіб, виявився антимайдановцем Валер'яном Горбачовим, який був фігурантом справ про розбещення неповнолітньої, квартирних аферах і ряду інших злочинів.

Про це у Facebook повідомив кореспондент ТСН Яків Носков.

"Як-то дуже купчасто б'ють відомих у вузьких колах Запоріжжя людей. Спочатку Діму Марченко, зараз Валер'яна. Крім пробитої голови ще й кульове", - заявив журналіст.

Про Горбачова стало відомо в 2007 році, коли проти нього відкрили справу за педофілію. Його звинувачували у викраденні 15-річної доньки відомої української спортсменки Світлани Бондаренко, але йому вдалося уникнути покарання, повідомляє ТСН.

З 2016 року Горбачов числиться в базі "Миротворця" як аферист і глава профашистської організації "Слава Русі". Крім того, його також затримували зі зброєю, наркотиками і листівками із закликом до створення "Запорізької Народної Республіки".

Відомо, що його справжнє прізвище Сакеворян і в дитинстві він лікувався в психіатричній лікарні. Крім того, він був засуджений за крадіжку, шахрайство, замах на дачу хабара і т. д.

Як повідомили активісти, Горбачов перевозив в автомобілі наркотики, за що його і хотіли затримати. При собі він також мав зброю, якою хотів скористатися, але не встиг.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що активісти провчили фаната "русского мира" з Кременчука, який писав в інтернеті, як любить РФ.