RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Побив і згвалтував: в Сумах затримали малолітнього злочинця, фото

У Сумах правоохоронці розшукали неповнолітнього юнака ймовірно причетного до зґвалтування.

Про це повідомляє Патрульна поліція області в Facebook.

Зазначається, що 8 березня, близько 23:00, екіпаж патрульних отримав повідомлення про те, що в одному з провулків, неподалік від вулиці Троїцької, невідомий побив і згвалтував жінку.

З'ясувалося, що на 23-річну жінку, яка йшла з роботи, ззаду напав невідомий. Він повалив її на землю і завдав кілька ударів в обличчя. Після чого, чоловік почав погрожувати вбити її, якщо вона почне чинити опір.

"Надалі 16-річний юнак почав гвалтувати жінку. Невідомо, як могла закінчитися ця жахлива подія, як би не випадковий перехожий, який злякав злочинця, і той зник у невідомому напрямку. Громадянин одразу зателефонував до швидкої і в поліцію", - сказано в повідомленні .

В ході опитування потерпілої, ймовірних свідків і перегляду відео з камер спостереження поліцейським вдалося встановити прикмети ґвалтівника. Орієнтування на нього передали всім екіпажам міста.

"Уже під ранок, на площі Покровській, патрульні помітили двох хлопців, один з яких був схожий за описом на зловмисника. Спілкуючись з ним, інспектори помітили, що у юнака збиті кулаки, а на верхньому одязі були плями бурого кольору, схожі на кров. пояснити будь-які обставини по даній ситуації хлопець не зміг", - розповіли в поліції.

Патрульні повідомили про вказану подію батькам неповнолітнього, а також доставили його у відділення поліції для з'ясування всіх обставин.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 152 (Зґвалтування) КК. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

Як додали в Патрульній поліції, слідство встановить причетність хлопця до нападу на жінку, проте всі обставини, які були виявлені, вказують саме на нього.

Як повідомляв "Апостроф", раніше під Херсоном невідомі викрали і згвалтували школярку.