RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Дніпрі чоловік на вулиці зустрів "російську" смерть

У Дніпрі чоловік помер в результаті розпивання настоянки глоду.

Про це повідомляє ресурс Dnepr24.

Інцидент стався на вулиці Ласточкіна біля супермаркету АТБ. Там правоохоронці помітили на асфальті лежачого чоловіка, якому на вигляд близько 25 років. Поліцейські підійшли до нього і промацали пульс, однак виявилося, що чоловік мертвий.

Поліція викликала "швидку" на місце події. В цей час приятель померлого, який також знаходився там, почав панікувати. Він не розумів що відбувається і чому приїхали медики. Лікарі намагалися надати йому допомогу, але той почав кричати, пручатися і всіх відштовхувати.

"Пізніше чоловік трохи заспокоївся і зізнався в тому, що вони з другом вирішили випити настоянку глоду. В результаті чоловіка вирішили госпіталізувати. Варто відзначити, що навколо місця події було дуже багато порожніх флакончиків настоянки. Подробиці події встановлюються", - говориться в повідомленні.

Нагадаємо, в Росії через вживання настоянки глоду померли багато людей. Так, в результаті отруєння настоянкою "Глід" в російському місті Іркутськ померли щонайменше 33 людини.

Як повідомляв "Апостроф", за останніми даними в російському Іркутську від отруєння після вживання парфумерного косметичного засобу "Концентрат для ванн "Глід" загинули 76 людей.