RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

З'явилося відео моменту вибуху посеред вулиці в Одесі

В мережі опублікували відео вибуху на Фонтанській дорозі в Одесі, який стався з вини будівельно-монтажної організації "ОдессаАгроГаз".

У заяві прес-служби міськради кажуть, що на даній ділянці проводилися роботи з прокладання газопроводу до новобудови в Полуничному провулку. Вибух же прогримів у момент, коли будівельники проводили випробування трубопроводу.

У міськраді нагадали, що за будівельними нормами, після зварювальних робіт і засипки труб газові мережі випробують на міцність. Судячи з усього, газопровід це випробування не витримав.

В результаті вибуху одна людина отримала травми, а також були пошкоджені два автомобіля. Представники підприємства вже пообіцяли відшкодувати збитки постраждалим.

При цьому власниця однієї з пошкоджених машин заявила, що після того, як з місця виїхали журналісти, представники "ОдессаАгроГаз" заявили, що нічого нікому просто так відшкодовувати не будуть.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що боєць Національної гвардії Денис Балгуров, який вижив у ДТП на проспекті Добровольського в Одесі, прийшов в себе.