RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

У Чорнобильській зоні неадекватна сімейна пара напала на поліцію: подробиці і фото

На контрольно-пропускному пункті в Чорнобильську зону відчуження правоохоронці затримали неадекватну пару.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався у вівторок, 30 квітня. Поліцейські зупинили автомобіль марки ВАЗ-212103, оскільки його водій порушив правила дорожнього руху. Як стало помітно пізніше, чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Крім цього, коли поліцейські підійшли до машини, водій почав хапати одного з них за форму та спорядження. Також на цього поліцейського кинулася і жінка-пасажир. Вона вкусила копа за руку і вдарила його балонним ключем по голові.

В результаті події поліцейський отримав травми - прокус фаланги пальця на руці і гематому голови. Однак правоохоронцям вдалося затримати обох порушників.

Тепер 40-річному чоловікові загрожує покарання одразу за двома статтями. Згідно зі статтею 130 (керування транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння) КУпАП йому загрожує позбавлення прав на рік і штраф в розмірі 600 неоподатковуваних мінімумів доходів (10 200 гривень). Також слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України. Ця стаття передбачає як максимальне покарання у вигляді п'яти років обмеження волі або ж позбавлення волі на той самий строк.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві злодій нацькував свого пса на поліцейських, які приїхали затримувати його після пограбування.