​Під Вінницею четверо людей загинули в страшній ДТП: фото

У неділю, 5 травня, на трасі у Вінницькій області зіткнулися два авто, в результаті чого загинули чотири людини.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався близько 05:00 на трасі М-21 "Житомир-Могилів-Подільський" в селі Жежелів Козятинського району. Там зіткнулися машини марки Mazda і Fiat Doblo.

Як встановили правоохоронці, Mazda, рухаючись в сторону Вінниці, виїхала на смугу зустрічного руху, де зіткнулася з іншим авто.

Внаслідок ДТП на місці загинули дві пасажирки Mazda, 1976 і 1998 народження, жительки Київської області. Також від отриманих травм померли двоє пасажирів Fiat - чоловік і жінка, 1944 і 1945 роках народження, жителі міста Гайсин Вінницької області.

Обидва водії - 29-річний житель Київської області, який перебував за кермом Mazda, і 42-річна жителька Гайсина, керуюча Doblo, з тілесними ушкодженнями різного характеру у важкому стані доставлені до Козятинської районної лікарні.

На місці працювали правоохоронці та лікарі швидкої медичної допомоги. Всі обставини і причини аварії з'ясовуються в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть кількох осіб). Таке правопорушення карається ув'язненням на термін до 10 років.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві на вулиці Теліги автомобіль на високій швидкості вилетів у відбійник, в ході зіткнення отримала травми дівчина-пасажир.