RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Вибачте, ми не всі такі: що говорив Доренко на Майдані в Києві, відео

9 травня помер російський журналіст Сергій Доренко, який під час помаранчевої революції підтримував Україну, та приїжджав на Майдані Незалежності.

Зокрема, виступаючи в Києві, він вибачався перед українцями за Путіна.

"Я хочу вибачитися перед вами. Не я їх сюди посилав і не громадяни Росії посилали. І, тим не менш, вони також громадяни Росії. І я хочу вибачитися перед вами за Путіна і вибачитися за Лужкова", - говорив Доренко присутнім. Також він тоді попросив їх "позичити" Леоніда Кучму, щоб, коли вони посадять Путіна в залізну клітку під час революції в Росії, мати можливість показати народу обох президентів за залізними гратами.

"Вони вкрали у вас все, і Україна, сподіваючись, що у вас більше немає гідності, що ви більше ніколи не зможете сказати їм "ні". І тому вони пішли на цинічну, підлу акцію, коли вкрали ваш вибір, сподіваючись, що ви більше ніколи не будете чинити опір, що ви більше не люди. І ви сказали "ні". Ви досягли багато чого, вони вас бояться. Ви єдина на сьогодні політична сила в Україні. Всі політики, які виборюють ваші інтереси, отримують силу, яку випромінює ваш чудовий, винятковий народ", - говорив Доренко.

Також журналіст заявляв, що хотів би побачити такий народ і такі ж намети на Красній площі.

Натомість, у 2014 році Доренко заговорив по-іншому.

"Якщо є час почекати, а у Росії є час почекати... поки вони приповзуть, а приповзуть вони завжди сюди. Тому що ілюзія, що Америка якимось чином заплатить за їх пісні на Майдані і за те, що вони мочаться зараз масово в підземних переходах... за це Америка, може, і не буде платити дуже щедро", - говорив Доренко в коментарі російському телебаченню в березні 2014 року.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилися фото і відео з місця смертельної аварії в Москві, в якій в четвер, 9 травня, загинув журналіст Сергій Доренко.