RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

На Закарпатті троє злочинців напали на прикордонника: опубліковані фото

У п'ятницю, 24 травня, на працівника прикордонної служби напали троє невідомих.

Про це повідомляє прес-служба ДПС України.

Інцидент стався в смт Солотвино, коли офіцер оперативно-розшукового підрозділу Західного регіонального управління повертався зі служби додому. До нього під'їхав автомобіль марки Chevrolet з номерами української реєстрації, і звідти вийшли троє зловмисників.

"Двоє з них, погрожуючи прикордоннику, намагалися застосувати фізичну силу і використовували щодо охоронця кордону газовий балончик сльозоточивої та дратівної дії. Прикордонник, з метою самозахисту, зробив попереджувальний постріл з пристрою для відстрілу гумових куль, після чого нападники втекли. У офіцера медики діагностували опіки слизових оболонок очей", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом в Національній поліції направлено повідомлення про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 345 КК "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу". Пізніше поліцейські затримали всіх трьох фігурантів справи. Ними виявилися місцеві жителі, а поліція з'ясовує подробиці і причини події.

Як повідомляв "Апостроф", в аеропорту "Бориспіль" громадянин Марокко, який летів рейсом зі Стамбула, напав на прикордонника.