RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Рідня не вірить поліції: відео та нові деталі загибелі відомого українського мецената і його дружини

Причиною смерті відомого мецената Михайла Петріва і його дружини стала сварка між ними.

Про це повідомляє ТСН.

Виявилося, що поліція знайшла передсмертну записку, яка і прояснила всі обставини смерті подружжя.

"У жінки поранення - в області живота, у чоловіка - в області грудей. Вилучено з місця події предмет, схожий на обріз", - повідомив начальник Коломийського райвідділу поліції Остап Білейчук.

За версією поліцейських, між подружжям виник конфлікт, який призвів до їх смерті. Так, під час сварки меценат дістав обріз і вистрілив дружині в живіт. Потім підпалив будинок і вистрілив собі в груди. Все це сталося трохи більше ніж за годину.

"Було чітко видно, що двір був закритий, бігала собака, хата була закрита, тому підозрювати стороннє проникнення немає підстав", - пояснив Білейчук.

Але родичі загиблих не вірять цій версії.

"Це найпростіше і найочевидніше, що вони могли запропонувати. Таким чином фактично закрили справу так її і не відкривши. Я не вірю і ті, хто знає мого батька і мою матір, не могли в це вірити. Їх бачили за півгодини до інциденту, вони були нормальними людьми, адекватними, які мали плани на життя", - каже дочка загиблих Анна Петрів.

При цьому, в поліції наполягають на своїй версії, посилаючись на передсмертну записку чоловіка, в якій він просить рідних пробачити його. Тепер правоохоронці намагаються встановити, що могло стати причиною конфлікту.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Черкасах вбили відомого бізнесмена.