RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Стало відомо про страшні знахідки під Одесою при пошуках зниклої дівчинки: фото

В ході пошуків зниклої 11-річної Дарини Лук'яненко в Іванівці, Одеської області, волонтери та нацгвардійці двічі натикалися на людські останки.

Про це повідомляє видання "Zachem".

Зокрема, 16 червня була виявлена свіжа могила без надгробка. Прибулі на місце судові медики встановили, що тіло належить дорослому чоловікові. Причини смерті людини і хто його поховав таким чином з'ясовують правоохоронці.

Крім того, волонтерами на узбіччі дорозі був знайдений мішок з закривавленими ганчірками, мотузками і людським пальцем. Про моторошну знахідку волонтери розповіли поліцейським.

"Була така знахідка, але ставлення до зниклої дівчинки вона, як і знайдений труп, не має", - розповів журналістам джерело в правоохоронних органах.

Нагадаємо, 13 червня Дарина Лук'яненко близько 14 годин дня пішла з ринку, де працює її мати, в танцювальний гурток, розташований в менш ніж за кілометр від ринку. Однак туди вона так і не дісталася. Близько 9 години вечора батьки не змогли додзвонитися дочки і звернулися в поліцію. З тих пір в районі Іванівки вже 6 добу триває масштабна пошукова операція.

Як раніше повідомляв "Апостроф", у батьків 11-річної Дарини Лук'яненко неодноразово судимий чоловік вимагав 10 тисяч доларів, нібито за її звільнення.